luni, 26 septembrie 2011

Top 10 filme ''Vreau să văd'' în 2012*

Cum din 2011 nu mai este chiar atât de mult, m-am gândit să fac o listă cu 10 filme de văzut anul viitor. Peliculele de mai jos sunt alegeri personale, ele nefiind într-o anumită ordine. 





1. The Amazing Spider-Man / Uimitorul Om-Păianjen
Genul: Aventuri, SF
Dată lansare: 6.07.2012 (România)
Decizia de a se realiza un reboot al francizei a venit la scurt timp după ce Sam Raimi și Tobey Maguire nu și-au dat acceptul pentru Spider-Man 4. În primăvară anului trecut aflam că britanicul Andrew Garfield a fost ales noul Om Păianjen. Filmările pentru noua peliculă s-au încheiat în aprilie, iar în această vară ne-a fost oferit primul trailer, care în opinia mea, nu impresionează foarte tare. Aştept rezultatul final.
2. Total Recall / Total Recall: Memorie programată
Genul: Acțiune
Dată lansare: 10.08.2012 (România)
Nu am văzut originalul din 1990, însă regizorul Len Wiseman spune că remake-ul e diferit, nu doar o simplă copie. Din imaginile și clipurile care au fost deja lansate, pot spune că filmul nu arată rău, iar nume ca Ethan Hawke, Bill Nighy sau Bryan Cranston, pot face diferența. Rolul principal îl deține Colin Farrell, un actor pe placu-mi, foarte versatil.
3. Dark Shadows / Umbre întunecate
Genul: Dramă, Horror
Dată lansare: 18.05.2012 (România)
Adaptarea pentru marile ecrane al unui serial popular din anii '60, Dark Shadows prezenta istoria vampirului Barnabas Collins. Tim Burton și Johnny Depp (în rolul lui Barnabas, foto) fac din nou echipă pentru un film care se anunţă a fi extrem de interesant și pe care eu îl aștept cu mare interes.

4. Rock of Ages / Rock pentru totdeauna
Genul: Muzical
Dată lansare: 22.06.2012 (România)
Un muzical plasat în anii '80, ce îl are printre protagonişti pe arogantul, dar în același timp fermecătorul rocker Stacee Jaxx. Tom Cruise (foto) la bustul gol, tatuat, cu plete, cântând rock ? SHUT UP AND TAKE MY MONEY !!!
 
5. World War Z / Ziua Z: Apocalipsa
Genul: Acțiune
Dată lansare: 21.06.2013 (România)
După romanul cu același nume de Max Brooks, filmul ni-l prezintă pe Gerry Lane (Brad Pitt, foto), un om care adună poveștile oamenilor care au supraviețuit războiului cu o armată de zombie. Regizor e Marc Foster (007 - Partea lui de consolare, În căutarea Tărâmului de Nicăieri), iar rolul principal e asigurat de Pitt, un actor mare în opinia mea, contrar multor voci care îl consideră mai mult o vedetă din cauza faptului că viaţa personală îi este foarte mediatizată. 

6. The Avengers / Răzbunătorii
Genul: Aventuri, SF
Dată lansare: 4.05.2012 (România)
Un film foarte așteptat de fanii benzilor desenate, care adună la un loc supereroi importanți ai universului Marvel: Căpitanul America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner) şi Iron Man (Robert Downey Jr.). Producția amenință să facă ravagii la Box Office, fiind extrem de bine cotată.
7. Hotel Transylvania / Hotel Transilvania
Genul: Animație
Dată lansare: 28.10.2012 (România)
O nouă animație de la Sony Pictures care spune povestea unor monștri cunoscuți ca Frankenstein (voce Kevin James), Quasimodo (David Spade), Mumia (CeeLo Green) sau Omul Invizibil, refugiaţi într-un hotel din Transilvania. Hotelul a fost construit de însuși Contele Dracula (Adam Sandler) ca destinaţie de vacanță. Având în vedere că este regizat de rusul Genndy Tartakovskycreatorul lui Samurai Jackanimația va fi cu siguranță extrem de haioasă.
8. The Lucky One / Norocosul
Genul: Dramă
Dată lansare: 21.09.2012 (SUA)
Zac Efron (foto) îmi era destul de antipatic, însă după ce-am văzut comedia 17 Again / Din nou la 17 ani (2009) mi-am mai schimbat părerea. The Lucky One nu pare foarte promițător la prima vedere, şi asta pentru că are la bază cartea lui Nicholas Sparks. Logan, un tânăr pușcaș marin, supraviețuiește ca prin urechile acului în Irak. El atribuie norocul unei fotografii cu o femeie frumoasă pe care a găsit-o. La întoarcerea în Statele Unite, eroul nostru decide să-și caute talismanul norocos. Să vedem ce poate Zefron într-un rol mai dramatic.
9. The Baytown Outlaws (anterior The Baytown Disco)
Genul: Acțiune - Comedie
Dată lansare: 2012 (SUA)
După ce este împușcată aproape mortal de către fostul ei soț Carlos (Billy Bob Thornton), și îi este răpit și nepotul, Celeste (Eva Longoria) începe să joace murdar. Ea angajează trei frați certați cu legea din Texas, pentru a-i recupera copilul şi pentru a-l ''linişti'' pe bărbat. Brick (Clayne Crawford), Lincoln (Daniel Cudmore) și McQueen Oodie (Travis Fimmel) se vor vedea prinși într-un joc de-a șoarecele și pisica, care mai implică indieni, prostituate și agenți federali. Un film cu un vibe a la Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez. Imaginile publicate până acum sugerează o demenţă totală, fapt pentru care mor de nerăbdare să văd trailerul oficial. 
 
10. The Lone Ranger / Legenda călăreţului singuratic
Genul: Western
Dată lansare: 2012 (România)
Deși era pe punctul de a fi anulat datorită bugetului mult prea mare (250 mil.$), șefii de la Disney s-au răzgândit într-un final și au dat undă verde filmului de 215 mil.$. Producția îl urmărește pe Călărețul singuratic (Arnie Hammer, foto dreapta) care are parte de multe aventuri alături de ajutorul său loial, ameridianul Tonto (Johnny Depp, foto stânga). Regizorul Gore Verbinski (primele trei filme Pirații din Caraibe) a declarat că vrea să readucă în atenția publicului genul western.

  * articol actualizat pe 15 iulie 2012


Cum ţi se par filmele de mai sus ? Aştepţi vreunul dintre ele ?

3 comments:

Archie44 spunea...

super articol...:D

Filmul de 10 spunea...

O lista buna de filme, la care as mai adauga si Ghost Rider: Spirit of Vengeance :)

Anonim spunea...

fain top ;). de Spider new version ma cam indoiesc sper sa ma surprinda la modu placut.is cateva de care aud prima data :)

Trimiteți un comentariu